<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

MØT DE GRØNNE GIGANTENE

Ny, ekstra kraftig elektrisk motvekt i Mitsubishi Forklift Trucks-serien

Med disse nye kraftige modellene, er de prisbelønte EDiA-truckene i den elektriske motvektserien fra Mitsubishi Forklift Trucks, en mer komplett løsning som dekker løftekapasiteter fra 1,4 til 12 tonn.

>>FB60-120N(H)-serien med 6-12 tonn tilbyr kraft uten kompromisser for ytelse og presisjon , og har den beste akselerasjon i bransjen.

Et alternativ med lavt førervern er tilgjengelig for alle modeller — helt opp til 12 tonn — og gjør det mulig for trucken å bli brukt i container-operasjoner for større fleksibilitet. Modeller med enkle dekk er også tilgjengelig for en smalere profil, og det er enkelt å spesifisere en av disse truckene for å utføre tungt arbeid på små og trange flater.

H-modellen har firehjulstyring (4WS) som gir eksepsjonell manøvrerbarhet, også når plassen er begrenset. Med 4WS dreier de fremre drivmotorene uavhengig av hverandre, og gir fast grep og presis styring. Den bakre akselen gir full styreevne på 101 grader, med doble drivmotorer rask og stødig styring på stedet. Dette hjelper til med å eliminere det innledende "trykket" som finnes i vanlige drivsystemer.
Det følsomme hydrauliske systemet sikrer at lasthåndteringsfunksjonene reagerer likt for forskjellige vekter. Et høytløftende fremdriftskontrollsystem sikrer stødigere og mer kontrollerbare understellsbevegelser ved løft over 2,5 m.

Løfting med lav støy — en innovasjon fra Mitsubishi Forklift Trucks som er hyllet mange steder siden den dukket opp i EDiA-serien — tilbyr den stilleste hydraulikkpumpen på markedet med bare 65 dB. Det gir mindre belastninger og slitasje for førerne, sammenlignet med arbeid i lignende trucker i klassen.

Førerne vil sette pris på det romslige, åpne førerhuset, konstruert for å gi plass til førere av alle størrelser på en komfortabel måte. Førerhuset er montert med gummi for å minimere vibrasjoner og legge til rette for mer komfortable skift.

Avanserte kontrollalternativer, inkludert doble joysticker for samtidige løfte- og vippefunksjoner, muliggjør tilpasning for å optimalisere arbeidet. Berøringsfølsom fingertuppbetjening gir en naturlig, fjærbelastet respons for finjustert håndtering, også ved bruk av kraftige hansker.

Den ergonomiske utformingen gir full justerbar kjøreposisjon og selvsentrerende ratt, med en plassering som gir utmerket kontroll og komfort. Utsikten hele veien rundt er fremragende, med kamera bak som gir forbedret utsyn også bak trucken, mens mastens sylinderstruktur for friløft er optimalisert med slanger over kjettinger slik at førerne kan se mer av lasten og vipping av gaffelbordet.

Med en lav setehøyde, som kan sammenlignes med trucker med forbrenningsmotor, har førerne fordelen av en enklere inn- og utstigning, og det er et mye mer kjent miljø for de som bytter fra forbrenningsmotor til elektrisk.

Utformingen legger også til rette for enkelt vedlikehold, med de to 48 V-batteriene som er tilgjengelige uten behov for dører, og som gjør utskifting av batteriet raskere og enklere. 

Alle batterier kan enkelt flyttes med en motvektstruck eller ganske enkelt med en palletruck.

Finn ut mer

For mer informasjon om >>FB60-120N(H)-serien går du til www.mitsubishi-forklift.no hvor du kan lese og se mer om disse eller alle andre produkter i den prisbelønte Mitsubishi Forklift Trucks-serien.