<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

MITSUBISHI ESSENTIAL SERIE: SETTER NYE STANDARDER FOR VERDI

Effektivitet, sikkerhet og produktivitet i en rimelig pakke

Mitsubishi Forklift Trucks har introdusert ESSENTiAL-serien, en ny og budsjettvennlig serie med lagerprodukter designet for operasjoner med lav til middels intensitet på tvers av ulike applikasjoner.

ESSENTiAL er det nye merket for Mitsubishi Forklift Trucks-produkter på begynnernivå. Disse truckene er designet for å levere driftssikker ytelse for lette oppgaver og mindre rutineoppgaver og er både stabile og pålitelige når du trenger dem mest.

ESSENTiAL-serien er løsningen for deg som trenger kostnadseffektiv materialhåndtering og beviser at fortreffelighet ikke alltid kommer med en høy prislapp.

Den nye serien inkluderer palleløftere, stablere, trekktrucker og en mini plukktruck, alle svært enkle, strømlinjeformede og intuitive for førerne å bruke:

ESSENTiAL mini plukktruck - sikrere og mer produktiv

Moderne lagre krever presisjon og sikkerhet, og ESSENTiAL mini plukktruck fra Mitsubishi Forklift Trucks leverer. Disse truckene er et sikrere og mer produktivt alternativ for arbeidsplasser der det benyttes stiger for lett til middels ordreplukking i butikker, detaljhandel og øvrige lageroperasjoner (med behov opp til en høyde på 5 m).

Med sin stødige mastdesign, brukervennlige berøringsbetjening og utmerkede manøvreringsevne, sørger ESSENTiAL mini plukktruck for at førerne kan håndtere oppgaver på en effektiv måte, selv på trange områder.

ESSENTiAL palletrucker — robust konstruksjon for langvarig bruk

ESSENTiAL palletrucker er konstruert for sikkerhet, enkelhet og varighet, og tilbyr høy ytelse i travle miljøer.

Hvis du for tiden bruker manuelle palletrucker, vil førerne dine takke deg for at du bytter, for de vil oppleve mindre belastning og tretthet i travle skift, og du vil merke fordelen gjennom økt produktivitet.

Disse modellene er designet for å være en pålitelig del av den daglige driften og har minimale krav til vedlikehold. Enten du velger en elektrisk palletruck for gående førere eller en elektrisk palletruck med plattform, garanterer ESSENTiAL palletrucker den unike påliteligheten du forventer fra Mitsubishi Forklift Trucks. Det er ikke bare en truck, det er en kvalitetsforpliktelse.

ESSENTiAL stablere — fleksible og høytytende

Allsidighet møter effektivitet med ESSENTiAL stablere. De er designet for å takle mange ulike og lette stableoppgaver med løftehøyder opp til 3.3 m, og det kompakte designet gjør at de er utmerkede løsninger for ekstremt smale lagerganger og trange områder, som heiser, mellometasjer og varebiler. Funksjoner som knapp for ekstra lav hastighet og initialløft (tilgjengelig på D-modeller) øker manøvrerbarheten og effektiviteten, mens monomastdesignet til M-modellene sørger for at operatørene har utmerket sikt fremover og bidrar til en sikrere og mer produktiv arbeidsplass.

ESSENTiAL trekktrucker - utholdenhet og effektivitet

ESSENTiAL trekktrucker fra Mitsubishi Forklift Trucks er konstruert for operasjoner som krever utholdenhet over lange strekninger. Med lasteevne på 3 tonn eller 6 tonn har disse truckene høy bakkeklaring, noe som gjør dem i stand til å forflytte seg gjennom både innendørs og utendørs miljøer samt navigere i hellinger.

Det som skiller dem ut, er evnen til å takle tøffe arbeidskrav på en sikker og effektiv måte. Med trekkhastigheter opp til 7 km/t og hastighet uten last på opp til 14 km/t sørger ESSENTiAL trekktrucker for raske og produktive operasjoner. De justerbare styreposisjonene tilbyr mer komfort for førere med ulik kroppsbygning og gjør kjøreopplevelsen bedre for alle.

ESSENTiAL-produkter fungerer som et perfekt supplement til din øvrige truck-flåte, og er en ideell måte å utvide yteevnen på uten at det blir for kostbart. Med enda flere valg er tiden inne for å investere i en flåte med nye gaffeltrucker fra Mitsubishi Forlift Trucks.

Finn ut mer

For mer informasjon om hva ESSENTiAL-serien kan gjøre for din lagerdrift, gå til www.mitsubishi-forklift.no, hvor du finner mer om disse eller alle andre produkter i den prisbelønte Mitsubishi Forklift Trucks-serien.