<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

NY OPPDATERT AXIA EM ER HER

Mitsubishi Forklift Trucks lanserer ny høyeffektiv stablermodell med førerplattform

Kraftig konstruksjon for å sikre langsiktig produktivitet

Mitsubishi Forklift Trucks har utvidet sitt prisbelønte sortiment av lagertrucker med en ny modell av en robust, kompakt og funksjonsrik førerplattformstabler.

AXiA EM er tilgjengelig med lastekapasiteter på 1,2 og 1,6 tonn og er utviklet for å gi svært effektiv drift i ulike bruksområder, for eksempel høylagerstabling, ordreplukking og lagerstyring/påfylling.

Faktisk er hele AXiA EM-serien utviklet for å maksimere fleksibiliteten og optimere produktiviteten gjennom førsteklasses ergonomi, presis håndtering og ekstremt lave driftskostnader.

Trucken er tilgjengelig i tre ulike versjoner: sammenleggbar førerplattform med sammenleggbare sideskjermer, beskyttet førerplattform med sideinnsteg eller beskyttet førerplattform med innsteg bak. Alle tre modellene har utmerket progressiv demping for å eliminere vibrasjoner, og de faste plattformstativene kan justeres elektrisk for å tilpasses vekten eller preferansene til den enkelte fører.

Det finnes et bredt utvalg av forskjellige stativer som passer til ethvert bruksområde. Duplex-stativene har løftehøyder på opptil 4 200 mm, mens Triplex-stativene har løftehøyder på opptil 5 400 mm.
5 400 mm.

AXIAEM_2

Med Initiallyft kan AXiA EM brukes som dobbeltstabler for høyere effektivitet, med enestående bakkeklaring for enkel bruk på ujevne gulv.

AXiA EM leveres med et blybatteri eller et innebygd Li-Ion-batteri med hurtiglading, noe som gjør den til en ideell stabler for intensiv drift døgnet rundt der det kreves maksimal driftstid.

Smidig og presis drift

AXiA EM har et 4-punkts chassis med et drivsystem som holder trucken stabil og gir en jevn, stressfri drift som beskytter føreren og reduserer risikoen for ulykker og skader. 

ErgoSteer-styrearmhodet er robust og intuitivt å bruke. Styringsarmhodet er beskyttet mot fuktighet og støv, noe som gjør det ideelt for alle bruksområder. Det har blitt beskrevet som "det mest ergonomiske styrearmhodet på markedet" og er utformet for å eliminere belastningsskader og ikke utmatte operatøren, noe som kan føre til unødvendig og kostbart fravær.

For å maksimere fleksibiliteten har AXiA EM tre ulike moduser. "EASY" med langsommere akselerasjon og mykere bremsing, perfekt for skjørt gods eller uerfarne førere. "ECO" optimaliserer strømforbruket for lengre arbeidsskift og opprettholder samtidig høy ytelse. "PRO" brukes for høy ytelse ved intensive arbeidsoperasjoner.